Storitve

 

POMORSKI TRANSPORT

Ponudnikov ladijskih prevozov je veliko, glede na prevozno pot, vrsto in količino tovora, vam uredimo cenovno primerno in najhitrejšo izbiro prevoza po morju. Dobro sodelujemo s vsemi ladijskimi agenti, ki imajo razvejano mrežo po vsem svetu. Ne glede na to, kam je blago namenjeno, poskrbimo, da prispe na cilj varno in v najkrajšem možnem času. Danes najbolj v porastu prevoz blaga v unitiziranih kontejnerskih pošiljkah. Za manjše pošiljke vam priporočimo in uredimo zbirni prevoz v kontejnerjih t.i. LCL (Less Than Container Load). Za večje količine pa je primernejši prevoz kompletne kontejnerske pošiljke t.i. FCL (Full Container Load). Na izbiro je različna vrsta kontejnerske opreme, glede na vrsto tovora, dimenzije in težo, vam svetujemo izbrati ustrezno opremo in uredimo primeren prevoz.

KOPENSKI TRANSPORT

 

 

Glede na vaše želje in potrebe, izberemo optimalen način prevoza blaga po kopnu. Cestni prevoz s kamioni je običajno hitrejša, zanesljivejša in prilagodljivejša izbira, železniški prevoz pa na daljše relacije ugodnejša, količinsko zmogljivejša in okolju prijaznejša oblika prevoza. 

LETALSKI TRANSPORT

 

 

S pomočjo izkušenega in zanesljivega partnerja poskrbimo, da bo vaša pošiljka kar najhitreje prevzeta na prevoz in dostavljena na željeno destinacijo. Za pošiljke, ki morajo premagati velike razdalje v kratkem času je to zagotovo najboljša izbira.

TRANSPORT IZREDNIH TOVOROV

 

 

Ker je značilnost tovora izredna, je tudi organizacija temu primerna. Posebej previdno in natančno preučimo in načrtujemo pretovorne manipulacije ter prevozno pot. Uredimo vse potrebno, da tovor na prevozni poti ustrezno zaščitimo in zavarujemo. Skrbno organiziramo potek celotne logistične storitve.

SKLADIŠČENJE

 

 

V primeru, da potrebujete rešitev kratkoročnega ali dolgoročnega skladiščenja vključno z distribucijo blaga, uredimo enostavno in cenovno optimalno rešitev. Skladiščenje zajema vse potrebne pretovorne manipulacije, sortiranje, tehtanje, označevanje, koncesioniranje in ostale potrebne storitve.

CARINA IN ZAVAROVANJE

 

 

Po potrebi in vaši zahtevi opravimo vse vrste carinskih poslov. Uredimo carinsko in davčno zastopstvo tujim podjetjem. Vestno in skrbno za vas spremljamo novosti in spremembe na carinskem področje, da vam lahko strokovno svetujemo in pomagamo. Da bi se dodatno izognili tveganjem na prevozni poti, vam uredimo zavarovanje tovora pri zanesljivi zavarovalnici, ki ima razvejano mrežo agentov na vseh koncih sveta.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE


pomorski
cestni
železniški
zračni
Prosimo omogočite piškotke za prikaz varnostega vprašanja.
LOS ANGELES
NEW YORK
LONDON
KOPER
DUBAI
HONG KONG
TOKYO
© TERAMOTUS 2015